مجموعه Rgoje  شما را به خرید بهترین محصولات رب گوجه فرنگی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

جوشاندن رب گوجه فرنگی کپک زده

برخی می گویند که با جوشاندن رب گوجه فرنگی کپک زده می توان آن را دوباره استفاده کرد. آیا این موضوع واقعیت دارد؟
جوشاندن رب گوجه فرنگی در منازل هنگام تهیه باعث می شود تا بسیاری از میکرواگانیسم ها از بین بروند. البته این جوشاندن در مراحل تولید با حرارت مستقیم در عین حال نمونه های مختلفی از ویتامین های گوجه را هم از بین خواهد برد.اما برای از بین بردن کپک ها آیا میتوان مجدد رب گوجه فرنگی را جوشاند؟ اولاً این کار از نظر علمی مورد تأیید نیست. زیرا باز جوشاندن رب گوجه فرنگی مواد سمی کپک را از بین نخواهد برد. برای این منظور می توان کلاً مانع از کپک زدن شد. درب رب گوجه را محکم ببندید و در یخچال بگذارید. 
اما در نظر داشته باشید که هم رب گوجه فرنگی خانگی و هم صنعتی باید در زمانی کوتاه مصرف شود.


برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: مجید امیری

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09152941432

phone icon شماره تماس: 09190396178

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: info@robgoje.ir

مجموعه Rgoje  شما را به خرید بهترین محصولات رب گوجه فرنگی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

تماس بگیرید