طرز تهیه رب گوجه فرنگی که خوشرنگ و خوشمزه باشد نیاز به این دارد که کمی در زمان تهیه آن دقت بیشتر به خرج دهید.
خوشرنگ بودن هر محصولی به ویژه محصولات غذایی مثل رب گوجه کاملاً بستگی به مواد اولیه مورد استفاده در آن ها دارد. دقت کرده باشید برخی از گوجه فرنگی ها آن قدر قرمز و خوشرنگ هستند که دائم به شما چشمک می زنند تا آن ها را نوش جان کنید. اما برخی از گوجه فرنگی ها هم نه طعم دارند و نه رنگ. بیشتر گوجه فرنگی هایی که در شهریور ماه تولید می شوند، برای تهیه رب گوجه فرنگی خوشرنگ استفاده می شوند و کارخانه ها هم در همین فصل تولید رب گوجه های فله مازاد برای مصرف در طول سال را آغاز می کنند.
اگر گوجه های کال یا فاسد و کپک زده و خراب را استفاده کنید ، علاوه بر این که رب گوجه فرنگی خوشرنگ و عطری ندارید، از طعم گس بدی هم بهره مند می شوید.
0