آیا طرز نگهداری رب گوجه خانگی با انواعی که بسته بندی و آماده هستند، فرق دارد؟ آیا رب گوجه هایی که کپک نزنند، بهترین کیفیت را دارند؟
این که یک محصول سالم و باکیفیت بماند، شاید تا حدودی به این موضوع بستگی داشته باشد که طرز تهیه آن چگونه بوده است و آیا مواد اولیه باکیفیت استفاده شده است؟ اما زمانی که کالایی مصرفی مثل رب گوجه فرنگی به دست مصرف کننده می رسد، از این جا به بعد طرز نگهداری رب گوجه مهم است.
سوال مورد بحث در این تاپیک این است که چگونه رب گوجه را نگهداری کنیم که از کیفیتش کاسته نشود؟ آیا اگر انواع خانگی حتی در دمای اتاق کپک نمی زنند، یعنی خیلی مرغوبند؟ خب همان طور که رب گوجه چه خانگی و چه صنعتی مانند هر محصول غذایی بسته بندی دیگر نباید، کپک بزند، اگر کپک بزند هم زیاد بد نیست. زیرا متوجه می شوید که حد استفاده از مواد افزودنی مثل بنزوات سدیم در آن ها استاندارد بوده یا اصلاً استفاده نشده است. دمای نگهداری رب گوجه خانگی و نیز عدم قرار دادن میوه های نشسته در یخچال کمک خواهد کرد که کپک ها کند تر به وجود بیایند.