آشنایی با دلایل مصرف رب گوجه فرنگی میتواند کمک کند تا بیش از یک چاشنی به رب گوجه نگاه کند.
دلایل زیادی از نظر خواص برای استفاده از گوجه فرنگی و نیز رب گوجه مطرح می باشد، که در ادامه به بررسی برخی از این ها می پردازیم. این دلایل کاملاً علمی و اثبات شده اند و بر مبنای تحقیقات علمی اعلام شده است.
نکته اول در مورد علت استفاده از رب گوجه فرنگی این است، که تقریباً 4 کارتینوئید و لیکوپن را که نیاز ضروری برای سلامت بدن می باشد، دارا هستند و می توان گفت که سبب می شود که به سرطان و بیماری های مهلک این دسته مبتلا نشوید.
نکته بعدی در مورد مصرف رب گوجه و نیز گوجه برای افرادی است که در حال شیردهی می باشند که ، شیر مادر را مغذی تر خواهد کرد.
رب گوجه فرنگی یا گوجه می تواند نقرس و بیماری های مفصلی را از بین ببرد و از طرفی خستگی را هم بر طرف خواهد کرد.
آشنایی با خواص و مضرات محصولات غذایی سبب می شود، تا مصرف آن ها را در رژیم غذایی هدفمند تر داشته باشیم.