ارزش غذایی انواع رب گوجه فرنگی سبب شده تا از این چاشنی به عنوان سپر در برابر بیماری ها بتوان استفاده کرد.
ارزش غذایی هر محصولی یعنی در حقیقت انواع ویتامین ها و املاحی که دارد. برای رب گوجه فرنگی که از گوجه به دست می آید، می توان ارزش غذایی بالایی را از نظر مبارزه با سرطان ها در نظر گرفت. رب گوجه از گوجه های قرمز رنگی است که با پخته شدن، میزان لیکوپن افزایش یافته و سبب می شود دارای خاصیت درمانی بهتر باشد. اما در مورد خود گوجه مقدار مواد مغذی و ویتامین ها بیشتر می باشند. ارزش غذایی رب گوجه به جز موضوع لیکوپن نسبت به گوجه کمتر است، ولی اگر از معده ای حساس رنج می برید، مصرف این رب گوجه ها به نفع شما خواهد بود. مضافاً این که امکان واکنش های آلرژیک هم کمتر خواهد بود.
0