محصولات مختلف با داشتن نمایندگی هایی در هر نقطه از کشور می تواند به سادگی در اختیار مشتریان قرار گیرند. پس اعطای نمایندگی می تواند روشی مناسب باشد.
حتما شما هم حداقل یک بار در خانه برای تهیه رب اقدام کرده اید. پس می دانید که برای تهیه آن نیاز به حرارت زیاد است تا آب گوجه گرفته شده و مایع غلیظی به دست آید.با حرارت دادن مقدار ویتامین c موجود در گوجه از بین می رود و در مقابل مقدار لیکوپن موجود در آن که برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و نیز سرطان مفید است افزایش می یابد.
در تهیه رب گوجه فرنگی باید بهداشت در تمام مراحل رعایت شود.از مرحله شستشو و خرد کردن گرفته تا پخت و بسته بندی.در رب های صنعتی به دلیل وجود برخی نگهدارنده ها مشکل فساد وجود ندارد.
رب گوجه فرنگی در صنعت به صورت فله ای یا بسته بندی شده در وزن ها و بریکس های متفاوت تولید می شود و مشتریان بنا به نوع مصرفشان می توانند آن ها تهیه کنند.