این روز ها در بازار انواع رب گوجه فرنگی را می توان یافت که برند پایا از جمله آن هاست.
پس از آنکه تمام مراحل اولیه در جهت تهیه رب از شستشو، سورتینگ انجام شد ،مرحله پختن صورت می گیرد که باید در مدت زمان معین و درجه حرارت مشخص انجام می شود. در ظروفی که این پخت انجام می شود باید رب متناسب با ظرفیت مبدل حرارتی باشد. اگر این مقدار از اندازه مشخصی بیشتر باشد باید رب اضافی از ظرف خارج شود. در زمان ریختن رب ها به داخل قوطی باید درجه حرارت برابر با 88 درجه باشد. تمام مراحل تغلیظ رب باید نمونه های نیمه آماده مرتب از نظر مقدار ذرات نیم سوخته مورد بررسی قرار گیرد. رب گوجه پایا این مراحل را با کیفیت مناسب پشت سر گذاشته است.
0