بازار عمده رب گوجه فرنگی با بسته بندی فله را می توان این روز ها خوب ارزیابی کرد.
همان طور که می دانید گوجه فرنگی ماده ای به نام لیکوپن دارد که با حرارت دیدن به مقدار بیشتری قابلیت جذب پیدا می کند. همین موضوع باعث می شود تا از نظر لیکوپن رب گزینه بهتری از خود گوجه فرنگی باشد. در برابر این مزیت باید گفت که وقتی گوجه فرنگی را حرارت می دهیم مواد مغذی و ویتامین های آن تا 40 درصد ممکن است از بین برود و چون در رب های خانگی حرارت مستقیم استفاده می شود، باعث می شود که این مواد با درصد بالایی از بین برود. پس رب های تولید در صنعت دارای ارجحیت است.
0