ترشی گل کلم را با رب گوجه فرنگی می توان زیبا تر و خوش طعم تر کرد. آیا تا کنون این نوع ترشی را امتحان کرده اید؟
این که ترشی یکی از موادی است که در کنار اغلب غذاها در ایران و حتی کشور های دیگر استفاده می شود، را تقریباً همه می دانیم. ترشی را کدبانوی ایرانی با تنوع بالا در خانه می تواند تولید کند. اما شاید دیده باشید، که مثلاً گل کلم در ترشی که باید سفید رنگ باشد ، در برخی از ترشی ها به رنگ قرمز تبدیل شده است. شاید دلایل مختلفی وجود داشته باشد. مثلاً نوع سرکه ای که در تهیه ترشی گل کلم استفاده می شود،یا این که رنگ خوراکی در آن استفاده کرده اند؟ مسلماً در صورت استفاده از رنگ ، سلامت ترشی کم است و خورده نشود بهتر است. اما دلیل بهتر برای این موضوع، استفاده از رب گوجه است که طعم و رنگ جذاب ترشی گل کلم یا ترشی های دیگر مثل انواع ترشی مشهدی یا بندری می باشد. رب گوجه فرنگی خودش نمک مناسب را به ترشی می دهد و این هم مزیت دیگر استفاده از رب گوجه فرنگی در انواع ترشی ها است.