جهت تهیه رب گوجه فرنگی در انواع تناژ ها با توجه به درخواست متقاضیان می توان از طریق شرکت گوجه ایران اقدام نمود .
ایجاد کپک بر روی مواد غذایی از جمله رب گوجه فرنگی امری اجتناب ناپذیر می باشد و به علل متفاوت در آن به وجود می آید .
از جمله راهکار ها برای جلوگیری از این امر ، تهیه رب گوجه در مقدار های کم می باشد .
هم چنین قبل از باز کردن درب قوطی رب گوجه فرنگی ، به مدت زمان کوتاهی به وسیله آب جوش مورد حرارت قرار دهیم تا مقدار آلودگی های موجود بر سطح آن کمتر شود .
توجه گردد که جهت نگهداری رب گوجه فرنگی ، ظرف مصرفی باید با حجم رب مورد نظر برابر باشد .
0