استفاده از روش های تولید مدرن منجر به افزایش ماندگاری رب گوجه فرنگی فله می گردد بنابراین مشتری می توان رب گوجه فرنگی در تناژ زیاد خریداری و به فروش رساند.
بیشتر رب گوجه فرنگی هایی که بصورت فله صادر می شوند در کشورهای آسیای میانه مورد استفاده قرار می گیرند. در کارخانه ها در فصل هایی که تولید گوجه فرنگی بسیار زیاد است رب گوجه به میزان انبوه تولید و به صورت فله نگهداری می کنند. توجه به استاندارد ها و جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی تولید شده که به صورت فله بسته بندی می گردد بسیار مهم است. در مرحله سرد کردن تدریجی که هدف خشک شدن سطح رب گوجه و نمک پاشی است مرحله حساس و بحرانی در تولید رب گوجه فرنگی فله می باشد که تأثیر عمده ای بر کیفیت محصول و مدت زمان ماندگاری آن دارد. جهت خرید و صادرات رب گوجه فرنگی با ما در تماس باشید.
0