خرید انواع رب گوجه رقیق استاندارد در بازار ایران کمتر رواج داشته و این نوع از رب گوجه ها بیشتر صادراتی هستند.
استاندارد بودن هر محصولی به این مربوط می شود که طبق تعاریف و موارد ذکر شده در استاندارد، حداقل کیفیت ها را داشته باشد. در مورد رب گوجه فرنگی چه انواع رقیق و چه غلیظ استاندارد بودن یعنی حداکثر 2 درصد نمک و بیشتر از آن اصلاً مورد تأیید نمی باشد.
اما خرید رب گوجه فرنگی رقیق یا همان پوره مدتی است که به دلیل نیاز بازار به این که قیمت های ارزان تر در فروشگاه ها وجود داشته باشد، برای اقشار ضعیف رونق گرفته است. این پوره ها از بریکس 14 تا 20 می باشند.
خرید رب گوجه های رقیق می تواند، بیشتر برای صادرات باشد و این که انواع رقیق را وقتی در غذا استفاده کنید، متوجه اختلاف کیفی آن ها با رب گوجه های مرغوب و درجه یک خواهید شد.
0