خرید انواع رب گوجه فرنگی نازچین دارای مراحل ساده ای است که به می توان آن را انجام داد.
عامل های خطر ساز زیادی وجود دارد، که رب گوجه را آلوده می کند. به عنوان مثال وجود گوجه های خراب و دارای کپک ، دو رنگ و نارس را می توان یکی از عوامل مهم دانست که به طور مستقیم در کیفیت موثر است. از سوی دیگر در بخش بلانچینگ را می توان در نظر گرفت که در این بخش اگر دمای آب گوجه پائین بیاد ،آنزیم ها فعال باقی می ماند که آن هم باعث کاهش کیفیت رب خواهد بود.رب گوجه ناز چین در تمام مراحل با استفاده از دقت و کاربرد فراوان نهایت کیفیت را به مشتریان خود عرضه می کند.
0