رب گوجه فرنگی در مدت زمان مخصوص به خود تولید می گردد و پس از آن باید نسبت به شرایط نگهداری هرچه بهتر آن اقدام گردد .
از جمله عوامل موثر در ایجاد کپک در رب گوجه فرنگی ، رطوبت می باشد ؛
استفاده از قاشق تمیز و خشک در طی استفاده از رب گوجه فرنگی می تواند عامل مناسبی در جلوگیری از ایجاد کپک در آن گردد .
در گذشته برای افزایش ماندگاری رب گوجه فرنگی ، بر سطح آن لایه ای از روغن می پوشاندند که این امر مانع رسیدن اکسیژن به سطح رب گوجه فرنگی می شود که باعث عدم ایجاد کپک بر سطح آن می شود .
مصرف رب های گوجه فرنگی کپک زده بسیار خطرناک می باشند و سبب تولید سم هایی می گردند که سبب ایجاد سرطان در بدن می گردند .
0