روش های درست کردن رب گوجه فرنگی بسیار ساده است و اغلب افراد کم تجربه هم می توانند رب گوجه ای مرغوب و خوشمزه تولید کنند.
گوجه ها را که بشویید و بپزید، خیلی راحت می توانید، در دستگاه های آب گیری، آب گرفته و با عبور از صافی ، آب گوجه را بدون ذرات ناخالصی کرده و در چند ساعت با حرارت کافی رب گوجه ای خوشمزه داشته باشید. روش های درست کردن رب گوجه فرنگی خیلی مشابه هستند و فقط شاید در نوع گوجه هایی که می توانید استفاده کنید، افراد مختلف نظرات متفاوت داشته باشند.
منتها در صنعت برای درست کردن رب گوجه فرنگی گاهی از مواد افزودنی خارجی استفاده می کنند که به اصطلاح میزان گوجه را کم کرده و همان غلظت استاندارد را با هزینه کمتر داشته باشند. شاید صرفه اقتصادی برای کارخانه داشته باشد، ولی به ضرر سلامت جامعه است.
0