مجموعه Rgoje  شما را به خرید بهترین محصولات رب گوجه فرنگی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

شیوه تولید رب گوجه

شیوه تولید رب گوجه فرنگی را می توان دارای مراحلی دانست که در تمام کارخانه ها باید رعایت شود.
در این مطلب می خواهیم شما را با مراحل تولید رب گوجه صنعتی آشنا کنیم.

مراحل تولید رب در کارخانه
پس از آن که گوجه وارد کارخانه شد در مرحله پیش از ورود به سالن تولید،ابتدا باید آن ها را شستشو داد و سورت نمود.این سورت کردن به معنای جدا کردن گوجه های خراب از سالم می باشد.

تولید رب گوجه

مرحله شستشو
در کارخانه گوجه ها را داخل حوضچه هایی می ریزند که گوجه ها در آن شناور شده و کاملاً شسته می شوند. تمام گل، خاک و ذرات ناسالم در این مرحله از گوجه ها جدا می گردد. در مرحله شستشو از دوش هایی هم استفاده می گردد تا دیگر هیچ آلودگی بر روی گوجه ها وجود نداشته باشد.
مرحله سورت کردن این مرحله تنها برای جدا کردن گوجه های ناسالم از سالم انجام می شود.

تولید رب گوجه

مرحله خرد کردن
این مرحله گوجه های سالم را در داخل HELIX حلزونی ریخته و به قطعات کوچک تر تبدیل می کنند.
در این مرحله گوجه ها را توسط منوپمپ به داخل دستگاه پیش پز وارد می شود.

مرحله هیتیگ
این مرحله از تولید رب را برای از بین بردن آنزیم ها و مواد مضر انجام می دهند که در دو حالت hot break و cold break انجام می شود.

صاف کردن
صاف کردن برای از بین بردن دانه و پوسته و ناخالصی انجام می شود که در دو تا سه مرحله انجام می شود.
مخزن آب گوجه
در این مرحله آب گوجه فیلتر شده را وارد مخزن می کنند و تا برای شارژ دستگاه تغلیظ استفاده شود.

مرحله تغلیظ
در این مرحله باید آب را گوجه حرارت داد تا به غلظت مورد نظر برسد. این مرحله معمولاٌ در خلا انجام می شود تا هم رنگ بهتر شود و هم زمان کمتری به طول بینجامد.برای جلوگیری از سوختگی با استفاده از دستگاه بچ، رب را در حین حرارت دیدن به هم می زنند.

تولید رب گوجه

پاستوریزه کردن
پیش از آن که رب را به داخل قوطی وارد کنند، برای آن که دمای رب را بالا ببرند و نیز برای پر کردن قوطی ها، بخار به وجود آورند. در این مرحله از دستگاه پاستوریزاتور لوله ای استفاده می شود.

مرحله در بندی
این مرحله که می تواند به صورت اتوماتیک و نیمه خود کار انجام شود،در دو مرحله انجام می شود.

مرحله پاستوریزه قوطی
در این مرحله قوطی هایی که رب در داخل آن ها قرار گرفته اند را با دمای 90 درجه حرارت می دهند. سپس در مرحله بعدی با دمای کمتری این حرارت دهی انجام می شود.پس از آن مرحله با عبور از دوش آب سرد،دمای قوطی به 38 تا 40 درجه می رسد.

تولید رب گوجه

شیرینگ پک
در این مرحله قوطی های آماده را بر روی سینی های مقوایی قرار داده و بسته بندی 6 تایی یا 12 تایی را بر روی آن انجام می دهند.


  • تبلیغات: 
    1. دلیل تخفیفات بالای رب گوجه های صادراتی چیست
    2. آیا می دانستید برای خوشرنگ شدن ترشی به آن رب گوجه اضافه می کنند!
    3. بهترین بذر گوجه فرنگی گوشتی
    4. مراکز عرضه گوجه گلخانه ای عمده

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: مجید امیری

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09152941432

phone icon شماره تماس: 09190396178

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: info@robgoje.ir

مجموعه Rgoje  شما را به خرید بهترین محصولات رب گوجه فرنگی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

تماس بگیرید