انواع رب گوجه فرنگی را می توان با نام کیمبال در بازار یافت که امکان صادرات دارند.
رب گوجه فرنگی را می توان از چاشنی های پر طرفدار در ایران دانست که در نام های مختلف عرضه می شود. اما آن چه در مورد رب گوجه فرنگی می توان به آن اشاره کرد،سرعت در کپک می باشد. این کپک باعث کاهش کیفیت در رب می شود که می توان برای حذف آن اقداماتی را انجام داد. از جمله استفاده از قوطی های لعابی و دارای پوشش ضد زنگ. همچنین برای کاهش انتقال آلودگی ها می توان از درب های پلاستیکی بر روی قوطی ها استفاده کرد.رب کیمبال با این مشخصه ها تولید می شود.
0