صادرات رب گوجه فرنگی به کشور های همسایه بسیار آسان است ، چراکه این محصول دارای تائیدیه ها و مجوز های لازم بوده و به راحتی قابل ارسال است .
رب گوجه فرنگی از فرآوری گوجه فرنگی های مرغوب به عمل می آید . روش تهیه این ماده تغلیظ کردن در برج های بزرگ می باشد . برج های خلا عمل تغلیظ آب گوجه فرنگی را پشت سر هم انجام می دهند تا محصول با غلظت مورد نظر به دست آید .
پس از رسیدن بریکس محصول به عدد شاخص ماده بدست آمده رب گوجه فرنگی و یا پوره نام دارد . نام گذاری آن به پوره و یا رب بستگی به غلظت آن دارد .
کارخانه های متعددی در کشور ایران در شهر های جنوبی ، شمالی ، شرقی و غربی اقدام به تولید و بسته بندی این ماده غذایی می کنند . موقعیت جغرافیایی کشور ما و چهار فصل بودن آن باعث شده تا یکی از بزرگترین تولید کنندگان این محصول باشیم . بیش از 100 برند مختلف ثبت شده وجود دارد که به طور فعال عمل تولید ، بسته بندی و یا هر دو را انجام می دهند .
تجار ایرانی و متقاضیان خرید رب گوجه فرنگی ، از داخل و خارج کشور می توانند بیش از 30 برند از محصولات با کیفیت را از بزرگترین مرکز خرید این محصول تهیه نمایند .