طرز نگهداری رب گوجه فرنگی خانگی و صنعتی زیاد با هم متفاوت نیست. اما کیفیت رب ها می تواند به دلایل مختلف متفاوت باشد.
در مورد محصولاتی مثل رب گوجه فرنگی خانگی و صنعتی علاوه بر طرز تهیه برای بهره مندی از کیفیت ما نیاز به این داریم که طرز نگهداری را هم بدانیم و از کپک زدن آن جلوگیری نمایند.
در تمام رب گوجه های خانگی و صنعتی، اول از همه گوجه های سالم و بدون خرابی شسته می شوند. بعد از سورت شدن پخته و آبگیری شده و از صافی هایی برای حذف پوست، هسته و دانه استفاده می شود.
سپس حرارت آب گوجه را به رب تبدیل می کند.
در رب گوجه های صنعتی مواد نگهدارنده مجاز و نمک جهت جلوگیری از کپک زدن رب افزوده می شود. ولی پس از باز شدن درب رب گوجه فرنگی ها باید مانع از کپک زدن شد، تا نگهداری در شرایط بهداشتی تر باشد. رب گوجه های خانگی هم همین روند را دارند و مواد افزودنی البته در آن ها استفاده نشده است.
رب ها را چه خانگی و چه صنعتی در ظرف شیشه ای نگهداری کنید و درب رب ها را ببندید، خیلی بهتر است. کیفیت رب و عدم داشتن ناخالصی هم در طعم و رنگ و هم در کپک نزدن موثر است.