انواع رب گوجه فرنگی فله برای بسته بندی نهایی در کشور می تواند به راحتی عرضه شود.
گوجه فرنگی یک محصول با خواص فراوان است. اما همه این خواص یک خاصیت که شاید در تعداد معدودی از مواد غذایی یافت می شود، ماده لیکوپن است. لیکوپن ماده ای ضد سرطانی است که البته باعث قرمز رنگی در گوجه نیز می شود. رب گوجه این ماده را بیشتر از گوجه دارد و این به دلیل حرارتی است که به گوجه داده می شود. پس از نظر وجود مواد مغذی رب یک ماده منحصر به فرد است که اتفاقاً پرطرفدار هم هست. رب به شکل فله را نمی توان به مدت طولانی نگهداشت ، چون به سرعت در معرض آلودگی ها قرار می گرفت.
0