قوام رب گوجه فرنگی در کیفیت آن موثر است در مرکز خرید رب گوجه ایران رب گوجه فرنگی با قوام متفاوت با توجه به نیاز شما عرضه می گردد.
رب از عمده ترین فرآورده های حاصل از گوجه فرنگی است که توجه به کیفیت آن برای افزایش صادرات بسیار مهم است نتایج تحقیقات نشان داد که اثر تیمارها در بهبود قوام و رنگ رب مؤثر است، به طوری که حرارت دادن اولیه گوجه فرنگی درسته در 85 درجه سانتی گراد باعث حفظ بهتر پکتین، بهبود قوام و حفظ کیفیت رنگ رب می شود. اما در روش معمول حرارت دهی با افزایش درجه حرارت گوجه فرنگی های خرد شده به بالای 100 درجه سانتی گراد می توان درصد پکتین بیشتری را حفظ و قوام را بهبود بخشید ولی حرارت دهی رب گوجه با این درجه رنگ آن را بسیار تغییر می دهد.
0