عرضه عمده رب گوجه فرنگی فله برای کارخانه ها و نیز افرادی که مواد غذایی چون سس ها را تولید می کنند انجام می شود.
رب فله که در گذشته توسط بانوان ایرانی تولید می شد، در حقیقت آب گوجه بود که مدت های طولانی بر روی حرارت قرار می گرفت تا غلیظ شود. این حرارت باعث می شد تا بسیاری از مواد مغذی از بین برود. و در حقیقت از یک ماده بسیار مفید یک خمیر قرمز رنگ باقی بماند. این نوع از رب ها هم اکنون با استفاده از تکنولوژی روز و به کمک دستگاه های صنعتی با حرارت غیر مستقیم تولید می شوند که دارای مقدار زیادی از مواد مغذی گوجه می باشد.
0