فروش درب قوطی رب گوجه ایزی اپن بسیار رونق بیشتر گرفته است که تقاضای بازار در این امر حائز اهمیت می باشد.
شاید در گذشته کارخانه ها درب قوطی های خود را از نوع معمولی می زدند و کدبانوی خانه مجبور بود به سختی درب آن ها را باز کند. اما این سختی در باز شدن تنها یکی از مشکلات درب های معمولی در قوطی های رب گوجه فرنگی بود. چون اغلب خانم ها رب گوجه را به ظرف شیشه ای منتقل نمی کردند و کپک زدن بسیار به سرعت انجام می گرفت.
با واردات درب های ایزی اپن یا کلیددار به کشور کم و بیش مشکل سختی در باز شدن حل شد و شبیه به درب های نونشابه درب قوطی رب گوجه را می توان باز کرد. اگر هم دربپوش پلاستیکی داشته باشد که کپک زدن منتفی می شود. چون راه نفوذ میکروب ها مسدود خواهد شد. با افزایش تقاضای مصرف کننده هم اکنون درب ایزی اپن هم در داخل ایران تولید می شود که فروش به صرفه تری داریم و تولیدکنندگان می توانند از درب های ایرانی باکیفیت و با قیمت فروش مناسب بهره مند شوند.