رب گوجه فرنگی از جمله چاشنی های بسیار مورد علاقه در طبخ غذا می باشد.
در نتیجه رنگ و طمع،کیفیت و قیمت آن بسیار مهم است.زیرااگر این چاشنی از کیفیت خوبی برخوردار نباشد یا به دلیل قیمت بالا قابل دسترسی نباشد ،می تواند کل طمع غذا را به چالش بکشد.
رب گوجه فرنگی به شکل خمیری غلیظ است که پس از کندن پوست و دانه های گوجه آن را چندساعت می پزند. در ادامه از غلظت آن کم کرده و دوباره آن را می پزند که مایعی کنستانتره و غنی به وجود آید. رنگ رب گوجه بسیار متناسب با کیفیت گوجه استفاده شده در رب است.
0