رب گوجه فرنگی جهت مصرف ، با توجه به نیاز خانواده ها در انواع حجم و برند تهیه می گردد .
جهت جلوگیری از آلودگی و ایجاد کپک در رب گوجه فرنگی توجه گردد که در صورتی که در حجم زیاد تهیه شوند ، امکان آلودگی آن بیش تر می گردد .
در صورت تهیه رب گوجه فرنگی در حجم های بالا توجه نمایید که بهتر است رب مورد نظر را در ظروف کوچک تر که دارای دری می باشند تقسیم بندی شوند و در محیط های خنک و خشک نگهداری شوند .
جهت مصرف آن در منازل و به صورت مصارف خانگی ، تهیه آن در حجم های کم به صرفه بوده و از خطر آلودگی حفظ می گردد .
0