کارخانه رب گوجه زشک محصولاتی باکیفیت و درجه اول را برای شما مشتریان عزیز تولید می کند . از طریق این پایگاه اینترنتی خرید خود را انجام دهید و درهزینه هایتان صرفه جوئی نمایید.
شاید فکر کنید که پختن گوجه فرنگی وتولید رب گوجه از آن ، شاید باعث از بین رفتن خواص آن شود، اما باید بدانید که با پخت گوجه ، بافت های موجود دراین میوه از هم جدا می شود وباعث خاصیت بیشتر لیکوپن موجود در آن می شود.
لیکوپن رنگ دانه ای است که باعث قرمزی رب گوجه و گوجه فرنگی شده است .
اگر به گوجه فرنگی تازه دسترسی ندارید ، حتماً از رب گوجه در وعده های غذایی خود استفاده کنید.
- تبلیغات:
0