بازار انواع رب گوجه فرنگی فله این روز ها بسیار داغ و پر رونق است، زیرا می توان این رب را با کیفیت خوب تهیه کرد.
معمولاً رب گوجه فرنگی را در فصل تابستان به صورت عمده و فله تولید می کنند. در این مرحله رب دارای غلظت یا بریکسی معادل با 35 تا 40 می باشد. در این مرحله رب را در داخل بشکه هایی ریخته و آن را برای بسته بندی نهایی نگهداری می کنند. در این روش که بر گرفته از تهیه رب به روش سنتی است احتمال ایجاد کپک وجود دارد و باید بتوان آن را از این مشکل حفظ کرد. کارخانه های تولید رب معمولاً در هنگام سفارشات خود این رب را در قوطی ها ریخته و بسته بندی نهایی را تا رسیدن به دست مشتری انجام می دهند.
0