آیا می دانید طرز تهیه رب گوجه فرنگی به روش صحیح چگونه می باشد؟ آیا راه های خاصی برای بالا بردن کیفیت وجود دارد؟
طرز تهیه رب گوجه فرنگی شامل مراحل خیلی ساده می باشد، که در صنعت و نیز روش سنتی استفاده می شود. این مراحل از شستن تا خرد کردن گوجه فرنگی و سپس آب گیری و فیلتر کردن می باشد. در این روش ها هر چه عملیات جدا سازی گوجه های سالم و بدون آلودگی بهتر و دقیق تر باشد و هر چه فیلتر کردن برای جدا سازی ذرات معلق و ناخالصی دقیق تر انجام شود، رب گوجه فرنگی، عطر و طعم خوشمزه تری خواهد داشت. منتها در روش سنتی تهیه رب گوجه فرنگی، حرارت دادن مستقیم ممکن است موجب سوختن رب شود که باید با کاهش حرارت و هم زدن های به موقع مشکل را برطرف نمود. برای افزایش کیفیت رب گوجه فرنگی باید گوجه های مورد استفاده را رسیده و مرغوب انتخاب کرد.
0