مجموعه Rgoje  شما را به خرید بهترین محصولات رب گوجه فرنگی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تولیدکنندگان رب گوجه جدید در تهران

آنچه دراین مقاله میخوانید...

رب را داخل ظرف شیشه ای نگهداری کنیدروش های تهیه رب گوجه جدید


حتما می دانید که تولید کنندگان رب گوجه جدید در سراسر کشور برای خدمت رسانی به مردم ایران در حال فعالیت هستند تا بتوانند رضایت کامل مشتریان را داشته باشند به همین دلیل در تلاش هستند که رب گوجه برند ایرانی با کیفیت و مرغوبیت بسیار زیاد تولید تا به دست مصرف کنندگان برسانند و رضایت کامل آنان را داشته باشند به خاطر اینکه رب گوجه فرنگی غلیظ می باشد مردم برای خرید این محصول پرمصرف تمایل بیشتری دارند. 

تولیدکنندگان رب گوجه جدید در تهران

رب را داخل ظرف شیشه ای نگهداری کنید

رب را داخل ظرف شیشه ای نگهداری کنید لازم به گفتن است که بدانید بهترین و بهداشتی ترین راه ممکن برای نگهداری رب، باید رب را داخل ظروف شیشه ای نگهداری کنید تا خراب نشود 

رب در شیشه ایمنی بالا تری نسبت به بقیه بسته بندی ها دارد چون شیشه تقریبا هیچ ضرر به خصوصی ندارد و رب در آن مدت زمان بیشتری سالم می ماند.

ربی که در شیشه قرار دارد خیلی دیر کپک می زند و این ویژگی باعث شده است که مشتریان تمایل زیادی برای خرید این نوع رب با بسته بندی شیشه ای داشته باشند چون بسته بندی های شیشه ای می توانند به دور از هر گونه بیماری باشند و فرد مصرف کننده می تواند از اصل بودن آن مطمئن گردد.

روش های تهیه رب گوجه جدید

روش های تهیه رب گوجه جدید گفتنی است بدانید که رب گوجه به دو روش صنعتی و سنتی تهیه می شود که ما در اینجا خلاصه ای در مورد آنها بیان می کنیم: 

روش صنعتی: در این روش به صورت کاملا بهداشتی گوجه فرنگی های سالم جدا شده و آنها را مورد شست شو قرار می دهند و سپس با پیشرفته ترین امکانات و بدون دخالت دست توسط دستگاه های اتوماتیک رب گوجه را به بهترین و بهداشتی ترین شکل ممکن تولید و در بسته بندی های شیک و متنوع قرار می دهند و نام و برند تولید کنندگان و نحوه مصرف بر روی آنها درج می شود تا مشتریان با آگاهی کامل خرید خود را انجام دهند.

روش سنتی: در روش سنتی همه چیز فرق می کند باید خودتان گوجه ها را جدا کرده سپس آنها را خوب شسته بعد از آن گوجه فرنگی ها را ریز کنید سپس آنهارا ۲یا۳ روز جلوی آفتاب بگزارید در این مدت باید مرتب روزی ۴الی۵بار گوجه ها را با دست به خوبی له کرد تا از آنها پوره درست شود سپس پوره آماده شده را با صافی صاف کرده تا پوست و گوجه های سفت از آن جدا شود سپس آب گوجه های آماده را روی اجاق گذاشته تا به غلظت مورد نظر برسدسپس آنها را در ظرف مناسب شیشه ای ریخته و در جای خنک نگهداری کنید تا خراب نشوند.

نکته قابل توجه در روش سنتی این است که اگر بخواهید رب را در مدت زمان طولانی نگهداری کنید بهتر است در شیشه رب را محکم بسته بعد داخل ظرف آب جوش انداخته تا گاز و هوای اضافه آن خارج شود و باعث کپک زدگی رب نشود. 

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: مجید امیری

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09152941432

phone icon شماره تماس: 09190396178

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: info@robgoje.ir

مجموعه Rgoje  شما را به خرید بهترین محصولات رب گوجه فرنگی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

تماس بگیرید