دانستنی های لازم درباره رب گوجه فرنگی اطلاعات کافی در مورد رب گوجه صنعتی و خانگی به شما می دهد.
شما به عنوان یک خانم خانه برای خوشرنگی و خوشمزگی غذایی که طبخ می کنید چه چاشنی هایی اضافه میکنید؟ آیا رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های پر مصرف شما نیست؟
خب دانستنی های لازم درباره رب گوجه فرنگی را میدانید و تفاوت های انواع خانگی و صنعتی را مطلع هستید؟
در ادامه به تفاوت ها و آن چه شما نیاز دارید اشاره می کنیم.
تفاوت رب گوجه فرنگی خانگی و صنعتی
رب گوجه را از گوجه های باغی تولید می کنند. یعنی از گوجه فرنگی های با بریکس 4 به بالا که در فضای باز کشت شده اند.
خب خود گوجه که برای اولین بار در آمریکا کشف شد، سرشارژ از انواع مواد مغذی و به خصوص لیکوپن است که برای مبارزه با سرطان بسیار مناسب می باشد.
این لیکوپن حتی برای بیماری های قلبی هم مناسب ترین گزینه می باشد.
فرآیند تولید رب گوجه فرنگی خانگی و صنعتی کلاً مشابه بوده و در چند مورد متفاوت می باشند.
تفاوت اول مخلوط بودن رب گوجه های صنعتی با مواد افزودنی مجاز است. چون قرار است حدود 18 ماه تاریخ انقضا داشته باشد.
در موارد نادر اما واقعی در رب گوجه فرنگی های صنعتی برای افزایش قوام به جای گوجه از کدو تنبل و یا سایر صیفی جات استفاده می شود که این خود در کاهش رنگ دهی به غذا و مزه گس موثر می باشد.
هشدار در مورد نگهداری رب گوجه فرنگی
چون رب گوجه فرنگی به هر حال پس از باز شدن درب در معرض کپک قرار میگیرد، نیاز است تا مانع از این مورد شوید. این در مورد رب های خانگی و صنعتی با نگهداری در ظروف شیشه ای میسر خواهد بود.
دمای مناسب برای نگهداری رب گوجه در یخچال 4 درجه سانتی گراد می باشد و می توانید برای مبارزه با ایجاد کپک لایه ای از روغن هم به آن بیفزایید.
در دانستنی هایی که درباره رب گوجه فرنگی بیان می شود حتماً در مورد رب های صنعتی اشاره به وجود رب های تقلبی که دارای رنگ خوراکی هستند، می شود.در نتیجه داشتن استاندارد از اوجب واجبات است. مزیت رب های خانگی این است که خودتان میدانید چه درست کرده اید.