روش گرفتن رب گوجه فرنگی صنعتی یا خانگی چه روشی می باشد؟ آیا با هم اختلاف دارند و یا این که یکی پایه استفاده در دیگری است.
رب گوجه فرنگی های صنعتی هم ، همان آب گوجه هایی هستند که با حرارت تغلیظ شده اند. اما روش گرفتن رب گوجه فرنگی صنعتی شاید به این دلیل با روش خانگی فرق دارد که مثلاً از حرارت مستقیم استفاده نمی شود. در روش گرفتن رب گوجه فرنگی صنعتی چون میخواهند رب را مدت حدود 18 ماه نگهداری نمایند، از مواد نگهدارنده، استفاده می کنند که این یعنی این که کمی ممکن است با عدم نظارت مراجع از این نظر رب های صنعتی بی کیفیت هم در بازار وجود داشته باشند که به جای مفید بودن برای سلامت، مضر خواهند بود.
در روش تولید رب گوجه های صنعتی چون دستگاه های صنعتی و اتومات استفاده می شود، دقت در جدا سازی گوجه های فاسد و نیز کال بیشتر است.
0