طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه فرنگی در خانه چگونه می باشد؟ آیا می دانید چگونه کیفیت سس را بالا ببرید؟
وقتی حرف های زیادی در مورد این که مواد غذایی صنعتی دارای مواد نگهدارنده مضر هستند، زده می شود. خانم های خانه قطعاً به دنبال تهیه محصولاتی مثل سس کچاپ که مصرف بالایی دارد در خانه می باشند که سالم و باکیفیت باشد. سس کچاپ را می توان با رب گوجه فرنگی خانگی که قبلاً درست کرده اید تهیه کنید. در تهیه سس کچاپ پیاز،روغن زیتون، سیر، سرکه، آب ، نمک، پودر پاپریکا، همچنین فلفل آسیاب شده به همراه شکر قهوه ای نیاز می باشد.
سیر و پیاز را رنده کرده و با کمی تفت دادن از خامی آن می کاهید و بعد هم آب و سرکه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنید،بعد بر روی حرارت باید به هم بزنید تا مایعی یکدست حاصل شود. مزیت تهیه سس کچاپ در خانه علاوه بر طعم بهتر، نداشتن مواد افزودنی مضر می باشد.