عرضه انواع رب گوجه فرنگی گلنوش با موفقیت فراوانی در ایران همراه بوده است.
در هنگام تهیه رب گوجه ، گوجه ها را در دستگاه صافی ریخته و آب آن را تحت خلاء تغلیظ می کنند. این غلظت باید به عدد 28 برسد تا بتوان رب را به داخل قوطی ریخته و آن را بسته بندی کنند. استفاده از خلاء سبب می شود تا مواد غذایی رب بیشتر حفظ شود و رنگ قرمز رب حفظ گردد. همچنین از سیاه شدن رنگ رب پیشگیری می کند. رب گوجه فرنگی گلنوش از محصولاتی است که از کارخانه های اطراف تهران و با همین نام تولید می شود و دارای نشان های استاندارد و حلال می باشد.
0