آیا می دانید علت کپک زدن رب گوجه فرنگی چیست؟ در حال حاضر برای پیشگیری از این موضوع چه باید کرد؟
وقتی بدانیم که علت یک مشکل از کجا است، قطعاً راه های مبارزه و پیشگیری را هم خواهیم یافت. این که رب گوجه فرنگی به سرعت بعد از باز شدن درب قوطی کپک می زند دلیل موجه و اثبات شده ای دارد. هر چند کیفیت و مرغوب بودن گوجه هایی که در تولید رب گوجه استفاده شده است، در جلوگیری از کپک زدن موثر است، ولی باید بدانید که وقتی قاشق چرب را وارد، قوطی می کنیم مقدمات کپک زدن را فراهم کرده اید.
همچنین وجود میوه و سبزیجات نشسته در یخچال علت دیگر کپک زدن می باشد. رب گوجه فرنگی را باید در دمای مناسب در یخچال نگهداری کرد ودرب شیشه را هم محکم بست تا میکرو ارگانیسم ها وارد رب نشوند.
0