تولید و فروش رب گوجه فرنگی با بریکس 38-28 تنها در کارخانه هایی که تجهیز به مدرن ترین دستگاه های تولید و رب گوجه فرنگی مرغوب می باشند امکان پذیر است.
بریکس اولیه ی رب گوجه فرنگی تأثیر عمده ای بر رب گوجه فرنگی صادراتی دارد. تحقیقات نشان داده دادن حرارت رب گوجه فرنگی در 79 درجه سانتی گراد باعث حفظ پکتین موجود در رب گوجه فرنگی و در نتیجه بهبود قوام و حفظ کیفیت رب می شود. دماهای بالاتر سبب افت کیفیت ظاهری خواهد شد. جهت تهیه ی رب گوجه فرنگی در بسته بندی های متفاوت با بریکس مورد نظر خود با ما تماس حاصل فرمایید امکان ارائه درخواست در تلگرام نیز فراهم می باشد.
0