در بازار عرضه و تقاضا ، رب گوجه فرنگی با کیفیت متفاوت عرضه می گردد که جهت ارزیابی آن می توان از روش های متفاوتی استفاده نمود .
از جمله آیتم های مورد بررسی جهت ارزیابی کیفیت رب گوجه فرنگی ، ویسکوزیته آن است که از مهم ترین شاخص های کنترل کیفیت توسط مصرف کننده می باشد .
با افزایش این آیتم ، مقبولیت مصرف کنندگان بیش تر می گردد .
به ویسکوزیته ، تنش برشی نیز گفته می شود که مطلع بودن از آن در هر شرایطی از جمله طراحی واحد های مختلف و هم چنین جهت کنترل کیفیت ، مهم می باشد .
در طی خرید این محصول ، توجه به این نکات می تواند ما را به محصول مورد نظر نزدیک نماید .
0