رب گوجه فرنگی های درب آسان بازشو، که فروش آن بیشتر از انواع دیگر در کل کشور رونق دارد کار کدبانوی ایرانی را در باز کردن درب ساده تر کرده است.
اگر به خاطر داشته باشید در گذشته بسیاری از رب های گوجه فرنگی درب هایی داشتند که خانم خانه با زحمت بسیار آن ها را باز می کرد و از طرفی در مدتی کوتاهی پس از باز شدن رب گوجه فرنگی، کپک به سراغ باقی رب ها می آمد. اما هم اکنون کارهایی انجام شده که رب گوجه فرنگی کیفیت خود را حفظ نماید.
اولین کار استفاده از قوطی هایی است که دارای لعاب داخلی است و دومین کار هم درب های آسان بازشو همراه با دربپوش های پلاستیکی است.
درب های آسان بازشو الان مورد توجه هم تولید کننده است و هم مصرف کننده و در نتیجه اغلب برند های این نوع درب ها را استفاده می کنند. هر چند کمی در هزینه های آن ها و قیمت فروش شان موثر بوده است. فروش رب گوجه فرنگی با این نوع درب ها در صادرات هم کارایی دارد.دربپوش پلاستیکی هم مانع از نفوذ میکرو ارگانیسم ها در رب گوجه پس از باز شدن می شود و کیفیت رب برای مدت بیشتری حفظ می گردد.