رب گوجه فرنگی اسپتیک را می توان با قیمت ارزان در مرکز فروش عمده این محصولات غذایی تهیه نمود.
آیا می دانید که رب گوجه فرنگی اسپتیک چگونه تولید می شود و تفاوت عمده آن با رب های فله معمولی چیست؟
آیا با بازار و جامعه هدف این نوع از رب ها آشنایی دارید؟
رب گوجه فرنگی اسپتیک از نظر آنالیز تفاوت های فراوانی با رب فله دارد. عدم استفاده از نمک مهم ترین تفاوت در این نوع از رب ها می باشد.
هر چند آنالیز در رب های استیک گویای کیفیت آن ها است، گاهی ارسال نمونه ضروری می شود. از آن جا که این نوع رب ها پس از تلید در داخل کیسه های پلمپ شده ریخته می شوند، امکان باز کردن درب آن ها به دلیل کاهش کیفیت وجود ندارد. و در نتیجه در زمان تولید نمونه های دو کیلویی آماده خواهند بود.
در حالت کلی ما دو نوع رب اسپتیک داریم،یکی رب های هات بریک که دارای غلظتی برابر با 28 تا 30 هستند.
دیگری رب های کلد بریک 36 تا 38 درصد غلظت دارند.