جهت اطلاع از نحوه فروش رب گوجه فرنگی با ما تماس بگیرید.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که زمانی که رب گوجه خریداری می کنید پس از بازشدن درب رب گوجه در مدت کوتاهی، رب کپک می زند.برای جلوگیری از این مشکل چه باید کرد؟ما شما را در این مطلب با بعضی از نکات در این زمینه آشنا می کنیم.
زمانی که درب رب گوجه را باز می کنید،از زدن قاشق مرطوب به داخل آن جلوگیری کنید.
باقی مانده رب را در درون ظروف شیشه ای ریخته و در فریزر قرار دهید،البته دقت کنید که ظرف را به طور کامل پر نکنید چون باعث می شود در اثر انجماد شیشه بترکد.
اگر هم فریزر ندارید در ظروف شیشه ای کوچک ریخته و روی آن را با یک لایه روغن زیتون برای جلوگیری از اکسید شدن بپوشانید.
ما در شرکت گوجه ایران مفتخریم که به شما انواع رب گوجه با کیفیت و ماندگاری بالا را عرضه می کنیم.
0