روش های زیادی برای بالا بردن کیفیت رب گوجه فرنگی وجود دارد که جهت تولید با بالاترین کیفیت بهتر است از دستگاه های تغلیظ کننده به درستی استفاده گردد .
جهت کیفیت بیش تر رب گوجه فرنگی در طی تولید آن بهتر است تا عملیات تغلیظ در دمای پایین صورت پذیرد و برای این امر در تغلیظ کننده های بچ ، سیستم آن در خلا کار می کند تا به این واسطه دمای جوش آب گوجه فرنگی ها پایین تر آمده و رب گوجه فرنگی تولید شده دارای کیفیت بیش تری باشد .
از دستگاه تغلیظ کننده بچ جهت تغلیظ آب گوجه فرنگی و یا ترقیق کردن آن با بریکس های بالا صورت می گیرد .
0