مشتریان رب گوجه فرنگی در هنگام خرید با توجه به نیاز ، غلظت دلخواه خود را در آن انتخاب می نمایند .
جهت اندازه گیری مقدار غلظت رب گوجه فرنگی از روش های متفاوتی استفاده می گردد که از جمله آن روش ها ، استفاده از دستگاه رفراکتور می باشد .
برای انجام این امر ، ابتدا مقداری از رب گوجه فرنگی به عنوان نمونه برداشته شده و در داخل کاغذ صافی قرار می گیرد و طی اعمال فشار فیزیکی ، عصاره ی خارج شده از آن جمع آوری شده و درون دستگاه رفراکتور قرار می گیرد ؛
با این آزمایش می توان غلظت و یا درصد مواد جامد رب گوجه فرنگی را تعیین نمود .
0