جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی راه حل های ساده ای دارد که در این تاپیک برخی از آن ها را اشاره می کنیم.
شاید بیش از هر مشکلی در مورد رب گوجه فرنگی مشکل اصلی این باشد که کپک زدن را از بین ببریم.
برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی باید مانع از ورود باکتری های بیماری زا شوید که این یعنی این که درب رب گوجه فرنگی را پس از باز کردن محکم بسته و در یخچال و یا جایی نگهداری کنید که مواد غذایی و میوه هایی که نشسته هستند، در آن وجود نداشته باشد.
اما این که رب گوجه کپک نزند ممکن است به دلیل مواد افزودنی غیر مجاز باشد که نیاز است از نظر عدم وجود آن ها در رب گوجه ای که خرید کرده اید مطمئن شوید. البته این به معنای آن نیست که نمونه های خانگی بهترند. فقط کافی است انواع خانگی رب گوجه را بدون بنزوات درست کنند.
0