رب گوجه فرنگی های صنعتی می توانند عوارض هم داشته باشند، اما چه نوع عوارضی در این نوع چاشنی ها ممکن است وجود داشته باشد؟
این که این همه سفره های ایرانی را زیبا را پر رنگ و لعاب می بینید، برای آن است که غذاهایی که تهیه می شود از انواع چاشنی ها در آن استفاده شده که رنگ زیبا و فریبنده ای را به به غذا می دهد. رب گوجه فرنگی چاشنی است که از سوپ ها گرفته تا املت کارایی دارد و در نتیجه طبیعی است که رب گوجه صنعتی هم تولید انبوه داشته باشد.
عوارض رب گوجه فرنگی صنعتی که دارای مواد نگهدارنده است و البته این موضوع طبق استاندارد تعریف شده می باشد، می تواند خیلی اندک بوده و جای نگرانی نیست. ولی با این وجود استفاده از رب گوجه های غیر صنعتی هم کمی با احتیاط باید باشد. زیرا بنزوات سدیم در اغلب این نوع رب گوجه ها بیش از حد بوده و عوارض سرطان زایی بالایی دارند.