فروش کلی رب گوجه فرنگی سنتی
به نام خدا افراد زیادی در ایران وجود دارند که در تولید رب گوجه فرنگی سنتی نقش آفرینی میکنند برای درست کردن یک رب خوب باید ابتدا پوست آن را بکنیم و دانه های گوجه را از گوجه جدا و تخم ان را بگیریم و آن را بجوشانیم تا غلیظ شود و آب گوجه تبخیر گردد رب هم می تواند خانه ای باشد و هم شرکتی که معمولاً مغازه دار ها از رب گوجه فرنگی شرکتی برای فروش استفاده می کنند رب خوب ربی است که مقدار آب آن کم باشد و زمانی که در یخچال قرار می دهیم باید سفتی آن حس شود اگر شل باشد یعنی کیفیت مطلوبی ندارد و نشانه های دیگر شناسایی غیر مطلوب بودن رب وجود داشتن لکه هایی در آن می باشد اگر رب به شما یکدست و یکنواخت باشد یعنی کیفیت خوبی دارد و اگر در آن لکه های وجود داشته باشد و یک دست نباشد یعنی از کیفیت کمی برخوردار می باشد و معمولاً رب های با کیفیت تر هستند که رنگ آن مایل به قرمز ارغوانی باشد
بهترین ظرف برای نگهداری رب ظرف شیشه ای است
برای نگهداری رب گوجه فرنگی ارگانیک معمولاً از ظرفهای استفاده می شود اینکه در پوچ سفتی داشته باشند و عمدتاً برای نگهداری طولانی مدت باید از ظرفهای شیشهای استفاده کرد زیر در نگهداری طولانی مدت باعث می شود که رب خراب نشود یعنی کپک نزند در ظرف های غیر شیشهای معمولاً رب کپک میزند .همانطور که می دانیم گوجه دارای خاصیت های گوناگونی می باشد و بنابراین رب گوجه فرنگی محلی هم چون از خود گوجه تهیه می شود دارای چنین خاصیتی می باشد و با توجه که طعم دهنده بودن اکثر غذاهای خانگی و کارخانه ای می باشد مورد توجه زیادی قرار دارد یکی از فواید رب گوجه فرنگی نداشتن چربی می باشد و مصرف آن باعث نمی شود که افراد اضافه وزن پیدا کنند ویتامین های موجود در رب گوجه می توان به ویتامین آ ویتامینه بی ویتامین ب ۱۲ اشاره کرد و نمونه بارز فواید رب گوجه فرنگی دارا بودن آن در آنتی اکسیدان می باشد و همانطور که میدانید آنتی اکسیدان ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان پروستات می تواند رب گوجه و یا خود کجا استفاده کرد و خاص دیگری که بسیاری از افراد از آن آگاه نیستند خاصیت ضد آفتاب بودن رب گوجه فرنگی است مصرف رب گوجه میتواند شما را در مقابل اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت کند
واردات رب گوجه فرنگی سنتی
با توجه به شرایط جوی که ایران دارد ماه یاس برای پرورش دادن گوجه و همین هم باعث می شود که افراد جامعه به تولید رب گوجه فرنگی محلی نیز روی بیاورد و این امر باعث می شود که واردات رب گوجه فرنگی سنتی از کشورهای همسایه به کمترین میزان خود برسد زیرا در تمام نقاط ایران هم میتوان گوجه یافت و همراه به کجا محلی پس بنابراین کشور ما نیاز چندانی به وارد کردن رب گوجه ندارد