قیمت رب گوجه فرنگی نازچین را در انواع بسته بندی ها از بازار گوجه ایران دریافت کنید .
پنبه ای شدن محصول :
میوه هایی که پنبه ای شده اند ظاهر زائیه دار داشته و برخی وجوه آن ها صاف تر از بقیه قسمت ها می باشند . آن ها همچنین وزن کمتری دارند و حفره های موجود در آنها به خوبی پر نشده اند . با این معنا که به اندازه کافی بافت گوشتی و دانه در داخل میوه وجود ندارد .
برخی ازحفره ها ممکن است خالی باشند . پنبه ای شدن یک محصول به علت گرده افشانی ضعیف می باشد لذا برخی از مشکلات محیطی که بر گرده افشانی اثرمی گذارند عبارتند از :
• دمای بالا به ویژه بالتر از 33 درجه سانتی گراد
• دمای پائین به ویژه پائین تر از 13 درجه سانتی گراد
• تفاوت دمایی زیاد بین شب و روز
• خشکی
• آب اضافی
• نیتروژن اضافی
• استفاده از هورمون های گیاهی
• کمبود میزان دی اکسید کربن
در صورت پنبه ای شدن گوجه فرنگی باید شرایط مذکور در بالا بخصوص میزان نیتروژن تغییر کند . همچنین باید یک روز در میان از یک گرده افشان الکتریکی و یا زنبور عسل استفاده شود تا گرده افشانی در موقع مناسب روز انجام گردد . جریان هوا در داخل گلخانه به منظور خنک کردن و تامین دی اکسیدکربن باید افزایش یابد . هیچ گونه ای نسبت به این ناهنجاری مقاوم نیست