با وجود حضور برند هایی مثل رب گوجه فرنگی ایلیکا در بازار، هنوز هم به صورت عمده می توان آن را اینترنتی پخش نمود.
رب گوجه فرنگی محصولی است مطبوع که از پختن گوجه فرنگی و غلیط کردن آن بدست می آید. در این شرایط باید گوجه مصرفی در رب دارای مشخصه هایی باشد که شامل نداشتن کپک زدگی، پوسیدگی ، آفت زدگی و نارسی است. این قسمت اولین و مهم ترین بخش در داشتن رب گوجه های با کیفیت است. زیرا هر گونه اشکالی در گوجه ها به طور مستقیم بر روی مرغوبیت رب گوجه اثر می گذارد. اگر گوجه نارسی داشته باشد باعث ایجاد مواد سمی شود که بر روی سلامت بدن تأثیر گذار خواهد بود. رب گوجه فرنگی ایلیکا با استفاده از گوجه های درجه یک تولید و به بازار عرضه می شود.
0