جایگزین مناسب برای رب گوجه فرنگی چه مواردی می تواند باشد؟ آیا می توان آن را به دلایلی که مطرح شده از غذا ها حذف کرد؟
یکی از مشکلات امروز در رب گوجه فرنگی ها این است که گزارش شده مواد افزودنی خطرناکی که هم بیماری زا هستند و هم سلامت روانی را تهدید می کنند، در برخی از برند های ناشناخته حضور پیدا کره است. برای همین خیلی ها با تعمیم این موضوع حتی به رب گوجه های معتبر و درجه یک می گویند، باید از جایگزین رب گوجه استفاده شود.
اما آیا جایگیزین مناسب برای رب گوجه وجود دارد؟
خب گوجه هایی که می خرید در فصول برداشت گوجه فرنگی که ارزان هم هستند، را اسلایس کرده و خشک کنید. این گوجه های خشک شده و یا پودر گوجه فرنگی هم رنگ زیبایی به غذا می دهند و هم مواد اضافه تر ندارند. منتها نحوه خشک کردن در آفتاب و یا دستگاه می تواند رنگ گوجه خشک را قرمز تر کند. همان طور که در قیمت این جایگزین رب گوجه اثر دارد.